از خود بیگانگی بازیگر منتشر شد.
«از خود بیگانگی بازیگر» نوشته ی «میلاد جنت» به تازگی چاپ و روانه بازار کتاب شده است.
در پشتِ جلد کتاب آمده است:«سلطه ی فرهنگِ رسانه های امپریالیستیِ عصر نئولیبرالیسم، با پولی سازی فرهنگ و رسانه، عملن امکانِ بروز دموکراتیک و مستقل هرگونه اندیشه ی انتقادی را از بین برده است. رویکرد مصرفی و سود محور فرد گرایانه نیز، انسان را به «بازیگر»ی تبدیل کرده که حتا در رویارویی با مسائل اجتماعی، همه چیز برای او وسیله یی برای رسیدن به یک هدف است و تنها همان نقش یا بخشِ مطلوب را که به نفع و دلخواه اش باشد جداسازی و بازی می کند و نسبت به بخش های مرتبط دیگر، اگر آسیب نزند؛ دستکم «تماشاگر»ی ست بی تفاوت…»
کتاب «از خود بیگانگی بازیگر» نوشته ی «میلاد جنت» در حوزه ی فلسفه و تئاتر، بازیگری (نمایش) و تاریخ، شامل دو بخش و یک مقدمه و یک پیشگفتار و نتیجه گیری در پایان است.
عناوین بخش نخست، شاملِ:«از خود بیگانگی از نظر هگل»، «از خود بیگانگی از نظر مارکس»، «تفاوت از خود بیگانگی ازنظر هگل و مارکس» و عنوان های بخش دوم عبارت است از:«سیستم استانیسلاوسکی»،«عمل، شرایط پیشنهادی و اگرِ جادوییِ استانیسلاوسکی»،«ابزارهای پیشنهادی استانیسلاوسکی»،«مفهوم از خود بیگانگی بازیگر در سیستم استانیسلاوسکی»،«نظام تئاتری برشت»،«تقابل تئاتر اپیک با تئاتر مبتنی بر بازنمایی»،«نظام تئاتر شورایی آگوستو بوال»،«تقابل تئاتر شورایی با تئاتر صحنه».
خواننده ی «از خود بیگانگی بازیگر» نوشته ی «میلاد جنت» در نهایت با گونه یی از اندیشه ی انتقادی در رویارویی با مسائل اجتماعی روبه رو می شود.
در بخشی از مقدمه کتاب، می خوانیم:«هدف از ارائه ی این کتاب در درجه ی اول جلب نظر متفکران عرصه ی اندیشه به مفهوم «از خود بیگانگی» یا به تعبیر دیگر جدا افتادگی انسان از اصالت انسانی اش(بی خویشتنی) بوده است.»
«از خود بیگانگی بازیگر» نوشته ی «میلاد جنت» در صد و پانزده برگ و تیراژ سیصد نسخه و قیمت دویست هزار تومان، به تازگی از سوی «نشر خارا» چاپ و روانه ی بازار کتاب شده است.
«حضور»؛ خواندن این کتابِ خوب را به تمامِ علاقه مندانِ حوزه ی ادبیات و هنر، به ویژه فلسفه ی تئاتر پیشنهاد می کند.
۲ لایک شده