شماره ی صد و نود و دو «کتاب هفته خبر» روانه ی بازار نشر شد.
«کتاب هفته» در این شماره، ویژه ی «هویت و دغدغه ی زنان در جهان معاصر» می باشد.
«کتاب هفته ی خبر»،
«مثل شبی دراز
با هرچه روزگار به من داد
با هر چه روزگار گرفت از من
مثل شبی دراز
در شط پاک زمزمه ی خویش می روم…» بااین شعر از «منوچهر آتشی» به شماره ی صد و نود و دوم خوش آمد گفت.
«کتاب هفته خبر» شامل آثار و گفتاری از «علی دهباشی»، «گئورک تراکل»،«احمد آرام»، «رضا دبیری نژاد»،«سوزان کراوس ویت بورن»،«الی هانت»، «جان گراس»، «شاپور احمدی»، «رکسانا حمیدی»،«کیوان باژن»،«رئوف عاشوری»،«کیوان خلیل نژاد»، «سپیده بیگدلی»،«محمد گنابادی»،«گیسو مقداری»،«آناهیتا قوامی» و«سونا بزازیان»،«نگار قلندر»، «رستان قانع»،«رها فتاحی»،«محسن موسوی»،«فرشته اسد زاده» و«مهسا نوری» می باشد.
عناوین این شماره عبارت از: «بررسی ریشه ها و ویژگی های فمینیسم در جهان»، «گفت و گو با رکسانا حمیدی»،«درباره ی رمان «در زمانه ی پروانه ها» نوشته ی «خولیا آلوارز»، «حریم شخصی روی صفحه ی نمایش»، «تهدیدهای در حال گسترش دنیای مجازی»، «گزارشی از زندگی و کار بانوی کارآفرین ایران»، در قسمت روایت با عنوان «کتاب آکسفورد جدید حکایت های ادبی»،در بخش کتاب رمان با «درحاشیه ی رمان باغ استخوان های نمور روایتی آخر الزمانی از مسخ کافکا»، و هم چنین «گفت و گویی با احمد آرام»، در بخش خوانش با عنوان های «شیپور نه، لالایی اصل این ماجراست»، «در باره ی کیک عروسی و داستان های دیگر».
«کتاب هفته ی خبر» در قسمتِ هویت مکان،شما را به خانه ی «سیمین دانشور» می برد. هم چنین با یازده شعر از «گئورگ تراکل»، «پرسه در مه» را با عنوان قسمت آخر این شماره به پایان می رساند.
«کتاب هفته ی خبر» در صد و سی و دو صفحه روانه ی بازار نشر شد.
«کتاب هفته ی خبر» را از کتاب فروشی ها بخواهید.
۳ لایک شده