تمام داستان های این کتاب، پیش از جنگ جهانی اول نوشته شده و در دو جلد با عنوان های «اتوبوس آسمانی» در سال هزار و نهصد و یازده و «لحظه ابدی» در سال هزار و نهصد و بیست و هشت به چاپ رسیده اند. این داستان ها، تخیلی و سبک تر از رمان های اصلی «فورستر» مانند «گذر به هند» و «هواردز اِند» هستند؛ اما در پسِ کمدی سرگرم کننده آن ها، برش هایی از بن مایه هایی ژرف وجود دارد. «فورستر» داستان «ماشین می ایستد» را واکنش به آرمان شهرهایی توصیف کرده که «اچ. جی. ولز» در آثار متقدمش آن ها را به تصویر کشیده است، بسیاری از داستان ها، باوری ذاتی به نیروی طبیعت را بیان می کنند. قطعه ی طنز آمیز جذابی در این مجموعه وجود دارد که واقعیت «پیشرفت» را بر ملا می کند و دیگری بیان گر ارزیابی حقیقی ادبیات ست. از همه مهم تر، این شاهکارهای کنایه آمیز که بیرحمانه آداب و رسوم بی معنای اجتماعی را به چالش می کشند، سرشار از باور به ارزش هایی انسانی هستند که امروزه تقریبا ناشناخته باقی مانده اند.
کتاب «ماشین می ایستد و چند داستان دیگر» نوشته «ای. ام. فورستر» با ترجمه «مهناز دقیق نیا» در تیراژ هزار نسخه توسط «انتشارات چترنگ» روانه بازار کتاب شده است.
کتاب «ماشین می ایستد و چند داستان دیگر» نوشته «ای. ام. فورستر» با ترجمه «مهناز دقیق نیا» شامل یازده داستان کوتاه می باشد. حضور خواندن این مجموعه را به همه علاقه مندانِ ادبیات داستانی پیشنهاد می کند.