حکایت می کنند از آدمکی که چنان ساخته شده بود که می توانست به استادی شطرنج بازی کند و هر حرکت مهره های حریف را با حرکتی که ضامن برد او بود پاسخ گوید. عروسکی در جامه ترکی با قلیانی در کنار، رو در روی صفحه شطرنجی گذارده بر میزی عریض. مجموعه منظمی از آیینه ها این توهم را بر می انگیخت که این میز از همه سو شفاف است، حال آن که به واقع گوژپشتی کوتوله که شطرنج بازی خبره بود در جوف عروسک می نشست و به یاری رشته ها دستان عروسک را هدایت می کرد. می توان نوعی قرینه فلسفی برای این دستگاه در ذهن متصور شد. عروسکی که نامش «ماتریالیسم تاریخی» است، باید همواره برنده شود. او می تواند به سهولت همه حریفان را از میدان به در کند، به شرط آن که از خدمات الهیات بهره جوید، همان الهیاتی که، چنان که می دانیم، امروزه آب رفته است و باید از انظار کناره گیرد.
کتاب «درباره زبان و تاریخ» از «والتر بنیامین» با گزینش و ترجمه «مراد فرهاد پور» و «امید مهرگان» به تازگی روانه بازار کتاب شده است.
این کتاب شامل مقدمه مترجمان درباره برخی مضامین تفکر والتر بنیامین، زبان و تاریخ، مقولاتی زبانی و تاریخی در تفکر بنیامین، درباب زبان و زبان بشری، رسالت مترجم، قطعه الهیاتی- سیاسی، درباب نظریه شناخت، نظریه پیشرفت(تومار N، پروژه پاساژها)، تزهایی درباره مفهوم تاریخ، الهیات واژگون می باشد.
کتاب «درباره زبان و تاریخ» از «والتر بنیامین» با گزینش و ترجمه «مراد فرهاد پور» و «امید مهرگان» توسط انتشارات هرمس روانه بازار کتاب شد.
«درباره زبان و تاریخ» از «والتر بنیامین» را از کتابفروشی ها بخواهید.
۱۷ لایک شده